Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa do Stefanki

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1 szklanka mielonych orzechów 1/2 szklanki mleka 1 szklanka cukru 1 margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Masa do Stefanki

Mleko , cukier i orzechy zagotować i ostudzić. Margarynę lub masło utrzeć z masą orzechową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 01.05.2013 12:13
robiłam już taką jest pyszna:)
gusia1000 06.02.2013 22:51
skorzystam z tej masy.
Aneta41 19.07.2012 22:40
i do innych ciast może być
kuklik 04.12.2011 06:55
mniam
Ewelina47 18.08.2011 20:27
jak ja dawno nie jaslam tak dobrego ciastka
agata1722
agata1722 25.07.2011 21:20
świetny przepis
agata1722
agata1722 25.07.2011 21:20
świetny przepis
ben-ka 12.05.2011 13:29
mam chętnego w domu na taką masę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak