Sposób przygotowania

Żóltka utrzec z masłem na pianę. Dodac przesiana mąkę, natke z pietruszki oraz sztywno ubita piane z białek. Delikatnie przemieszać. Na gotujący sie rosól (lub inną zupe badź wodę) kłaść łyzeczką kluseczki. Uważać, żeby sie nie zlepiły.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite kluseczki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !