Sposób przygotowania

Na łyzeczce oliwy z oliwek smażymy cebule pokrojona w kosteczke, ząbki czosnku drobno posiekane, chili drobno posiekane i salami chorizo pokrjone na kawałki. Kiedy salami pusci czerwony kolor (jest w nim duzo papryki) zalewamy pomidorami, smazymy chwile po czym zalewamy bulionem. dodajemy przyprawy,kukurydz ei wszystko gorujmy jeszcz eok 10 minut. Smak nalezy doprawic pod siebie. Na koniec wrzucamy jeszcze kawałki salami do gotowej zupy. Podajemy z chipsami tortilla.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    koniecznie muszę wypróbować przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Super przepis, od paru dni poluję na chorizo, niestety bezowocnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha zupa, choć chorizo nie zawsze można dostać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !