Sposób przygotowania

Mięso umyc, pokroic w cienkie płaty i zrumienic na smalcu, przełożyc do rondla. Obrane cebule pokroic w pióra i zromienić na pozostałym tłuszczu od smazenia miesa. Przełożyc do mięsa. Wszystko opruszyc mąką, dodac musztarde, podlać piwem i dusić kilkanaście minut. Osolić, opruszyc pieprzem i dodac reszte przypraw, dusic na wolnym ogniu ok 50 minut.
Podawac z ziemniakami z wody

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię potrawy w piwie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !