Sposób przygotowania

1 kg zimniaków
20dag boczku
po 2 cebule białe i czerwone
oliwa, sól
Przygotowanie:
Ziemniaki wyszoruj, gotuj w osolonej wodzie przez 5 min.Pokrój w ćwiartki.Połowę ziemniaków owiń boczkiem Cebulę obierz pokrój w ósemki.Składniki nadziewaj na patyczki.Oprósz solą posmaruj oliwą i griluj ok 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Coś nowego, warto by spróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pycha do mięka z grilla.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !