Sposób przygotowania

Z mąki, jajka, smietany i margaryny robimy cisto francuskie wg przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/27283/ciasto-francuskie.html
Kiełbasę tniemy na kawałki, ok 5 cm, owijamy paskiem z ciasta francuskiego, nacinamy po bokach, gdzie wkładamy kawałek pory bądź cebuli. Pieczemy w piekarniku na złoty kolor. Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piekne, apetyczne zdjecia
  • 2
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pomysłowo!!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pięknie się prezentuje, sądzę, że tak samo musiało smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    piękne kiełbaski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    mam zamiar zrobić takie kiełbaski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !