Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa zawijana w boczek

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa cienka 0,5 kg
cebula biała 2 szt
papryka 1 szt
boczek wędzony 8 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa zawijana w boczek

Kiełbasę kroimy na długość 5 cm, nacinamy z boku \"w krzyż\", owijamy plastrem boczku, spinamy wykałaczką na którą nakładamy cebule i paprykę.
Wkładamy do piekarnika (lub na grilla) i pieczemy.
Podajemy na gorąco np ze smażoną cebulką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 20.02.2014 23:19
Smakowita kiełbaska.
Dorian 02.08.2012 22:45
pysznosci
romanrafal
romanrafal 29.07.2012 09:08
świetne jedzonko
Katarzyna59 21.05.2012 12:07
ciekawy przepis
magdziorka6 19.02.2012 12:46
podoba mi się ten przepis
zuzanna_z 29.12.2011 11:11
bardzo ciekawe
Wafelek2601 06.12.2011 14:26
rewelacja
Iwona51
Iwona51 03.09.2011 11:01
super
Barbara/zuza22_85 06.03.2011 11:39
extra, musze zrobić :)
Margo1 22.09.2010 16:32
super
Monika193
Monika193 31.07.2010 11:36
uwielbiam boczek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak