Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy na długość 5 cm, nacinamy z boku \"w krzyż\", owijamy plastrem boczku, spinamy wykałaczką na którą nakładamy cebule i paprykę.
Wkładamy do piekarnika (lub na grilla) i pieczemy.
Podajemy na gorąco np ze smażoną cebulką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam boczek
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    extra, musze zrobić :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    podoba mi się ten przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowita kiełbaska.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !