Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

„Szrek”

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielonego soku Pysio 1 litr
budynie śmietankowe na 0,5 litra mleka 3
paczki delicji 3
śmietany kremówki 1/2 litra
zielonych galaretek 5

Przepis i sposób przygotowania na: „Szrek”

Na soku Pysio ugotować budyń i ciepły rozsmarować na biszkopcie. Gdy budyń przestygnie, ułożyć na nim delicje czekoladą do góry.

Ubić kremówkę i połączyć z 2 przestudzonymi galaretkami rozpuszczonymi w 2 szklankach wody. Tężejący krem wylać na delicje, zostawić do zastygnięcia.

Na wierzch wylać 3 galaretki rozpuszczone w 3 szklankach wody, lekko tężejące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 20.05.2011 10:02
jadłam u koleżanki pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak