Sposób przygotowania

Ogórki myjemy, obieramy cienko, przekrawamy wzdłuż na pół. Delikatnie wydrążamy gniazda nasienne. W łódeczki wkładamy pokruszony ser i posiekane gniazda jeśli pestki były malutkie. Łódeczki układamy na talerzykach, oprószamy solą i papryką, polewamy miodem i posypujemy posiekaną miętą. Prosta i bardzo smaczna przekąska, polecam!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Orzeźwiająca, smaczna i apetyczna :) Cóż więcej nam trzeba :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Fajny przepis. Pyszne muszą być takie ogóreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Az sie oblizalam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    wygląda zachęcająco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczne i ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo łatwo zrobić a podać można nawet na przyjęciu!
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Robię podobne, polecam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wygląda świetnie i zapewne smakuje tak samo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bajecznie kolorowo i apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    proste i pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dokładnie tak - proste i pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    przepyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !