Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selerów i jabłek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 40 dag
jabłka 2 szt
rodzynki 1 łyżeczka
sok z zcytryny
śmietana 3 łyzki
cukier, sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selerów i jabłek

Seler umyć, obrać, zetrzeć na tarce o małych oczkach, skropić sokiem z cytryny. Dodać obrane i starte jabłka, sparzone rodzynki. Połączyć ze śmietaną lub olejem, doprawić do smaku cukrem i solą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak