Przepis i sposób przygotowania na: Chińskie bułeczki z piersią z kurczaka
Kroki postępowania
Smacznego !!!
Ciasto: | |
mąka | 2 szklanki |
drożdże | 2,5 dag |
mleko | 1 szklanka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
masło | 2 łyżki |
Nadzienie: | |
pierś z kurczaka | 300 gram |
por | 1 sztuka |
pieczarki | 200 gram |
koncentrat pomidorowy | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
jajko | |
sezam | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: