Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczki na ciepło do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki pół kg
śmietana 2-3 łyzki
sól, odrobina cukru

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki na ciepło do obiadu

Ugotowane buraczki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Włożyć do garnka i dodać około 2-3 łyżki śmietany. Doprawić odrobina soli i cukru do smaku i zagotować. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 30.11.2011 20:47
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak