Sposób przygotowania

Białą rzodkiew należy obrać, następnie opłukać i zetrzeć na tarce w plasterki. Obsypać ją solą. Ser pokroić w kawałeczki, cebulę zaś po obraniu drobno posiekać. Ser wymieszać z masłem, które powinno być miękkie. Dodać sól, pieprz, paprykę, kminek i odrobinę piwa. Szczypiorek po opłukaniu należy drobniutko posiekać. Pastę serową podawać oddzielnie, w miseczce, zaś rzodkiew na talerzyku. Zarówno rzodkiewkę jak i pastę posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o coś nowego dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Wyśmienita, nie tylko na upały.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    musze wyprobowac
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię taką pastę na kanapki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !