Sposób przygotowania

Parówkę drobno posiekać. Ser utrzeć na jednolitą masę, dodać posiekaną zieleninę i parówkę, doprawić do smaku. Zawinąć w płatek folii spożywczej i wstawić na 10 minut do lodówki. Płatki włożyć do foliowej torebki i zmiażdżyć wałkiem. Z masy serowej formować niewielkie kulki i obtaczać w płatkach. Bardzo elegancko wyglądają podane na liściach sałaty. Przechowywać w lodówce - wyjąć 10 minut przed podaniem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    może być super
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Niespotykany przepis :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    hm... wydaje sie smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajna nazwa :-)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !