Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki nadziewane pomidorem, cebulą oraz oscypkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 4 sztuki
cebula biała 1 sztuki
pomidor 1 sztuki
Musztarda sarepska Prymat do smaku
oscypek 2 mały

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki nadziewane pomidorem, cebulą oraz oscypkiem

Parówki obieramy z osłonek a następnie wkładamy do wody i gotujemy. Pomidora i cebulę drobno siekamy i mieszamy razem. Oscypki ścieramy na tarce o małych oczkach. Ugotowane parówki nacinamy wzdłuż, do środka wkładamy wiórki oscypka, a na wierzch pomidora z cebulką. Posypujemy pieprzem do smaku a następnie nakładamy musztardę. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 22.02.2014 19:03
na pewno pyszne
Seba 20.03.2013 08:03
super pomysł
RenataZ-et 29.01.2013 20:02
bardzo pomysłowe te parówki ;)
Wafelek2601 03.01.2013 14:39
Pyszne
mirosława4 20.11.2012 17:28
apetyczne danie
Gosia311 20.02.2012 18:31
wygląda apetycznie
izoldaaa6 28.11.2011 15:30
uwielbiam naziewane parówki, ale z oscypkiem jeszcze nie próbowałąm :)
rzenia15 18.06.2011 10:37
ciekawy przepis
Zoso 20.04.2011 21:06
fajny pomysl na parówki
Zoso 20.04.2011 21:06
fajny pomysl na parówki
Baska Kaska 06.02.2011 18:39
pomysłowe
banditka 26.08.2010 08:57
musze wyprobowac, lubie oscypka w roznych wersjjach :)
IlonaAlbertos 20.07.2010 00:21
Wyglądają bardzo apetycznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak