Sposób przygotowania

Ziemniaki należy obrać, następnie umyć je i pokroić w kostkę. Na patelni należy podgrzać masło i usmażyć na nim ziemniaki do miękkości, dodać posiekane grzyby, posiekaną w drobniutką kosteczkę cebulę i natkę. Doprawić do smaku. Całość przełożyć do naczynia żaroodpornego i podpiec przez około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Zapiekanka dla mojego męża., muszę pokazać mu ten przepis.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    uwielbiam zapiekanki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię zapiekanki ziemniaczane a najbardziej z dodatkiem grzybów
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię takie zapiekanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !