Sposób przygotowania

Sznycle indycze opłukać i osuszyć na papierowym ręczniku. Każdy z nich posypać solą, pieprzem, przyprawą do drobiu, delikatnie posmarować majonezem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. wstawić do piecyka nagrzanego do temperatury 180 stopni na około 20-25 minut. Ostudzić, pokroić w kostkę.

Ziemniaki wyszorować, opłukać, zalać wrząca wodą, ugotować, obrać z łupin, ostudzić. Ziemniaki, jajka, ogórki i jabłko pokroić w dość dużą kostkę. Koperek opłukać, osuszyć i posiekać. Dodać majonez, przyprawić solą, pieprzem i wszystko razem wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !