Sposób przygotowania

Na patelni roztopić masło z miodem,włożyć plastry ananasa i obsmażyć z obu stron na rumiano.Zdjąć ananasa z patelni.Do powstałego karmelu wsypać płatki migdałowe i chwilkę smażyć na małym ogniu.Uważać żeby ich nie przypalić,bo będą gorzkie.Na talerzu ułożyć krążki ananasa i skropić sokiem z cytryny.W środek każdego krążka ananasa włożyć karmelowe migdały.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Jak dla mnie - delicje :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha deserek
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jak dla mnie to rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !