Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej fasoli

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza 1 puszka
seler marynowany 1 słoik
pieczarki marynowane 1 słoik
jajko 5 szt
majonez 4 łyżki
sól do smaku
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej fasoli

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i ścieramy na tarku o grubych oczkach. Pieczarki drobno kroimy. Seler, kukurydzę i czerwoną fasolę odcedzamy. Łączymy wszystkie składniki, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Granita 23.02.2013 00:52
uwielbiam akurat czerwoną fasolę;sałatka więc na pewno jest PYSZNA
alaaa 14.02.2013 19:15
kolorowo i smacznie,świetna sałatka
ao_12 14.02.2013 18:41
kolorowo i smacznie;)
Beata61 14.02.2013 14:32
smaczna i sycąca sałatka :)
AURELKA 14.02.2013 12:50
pyszna i zdrowa
ewelinapac 14.02.2013 12:20
Świetna kolorowa a zarazem bardzo smaczna sałatka . Jedna z moich ulubionych . Naprawdę pyszna.
[email protected] 14.02.2013 12:18
pyszna sałatka a fasole uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak