Sposób przygotowania

Flaki ugotować na wodzie. Dodać przyprawy (sól, pieprz, kostkę wołową). Marchew, cebulę pokroić i gotować przez 30 minut. Pod koniec dodać koncentrat i kaszę. Gotować 15 minut. Zrobić z margaryny i mąki zasmażkę. Wymieszać wszystko. Przyprawić Kucharkiem i przyprawą do flaków.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    supcio :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubię flaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    a ja lubie bardzo, kiedys nie, teraz uwiellbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !