Sposób przygotowania

Rodzynki zalać winem (tak żeby je przykryło) i odstawić na 1-2 godziny. Jabłka i gruszki obrać, usunać gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę. Dodać do nich namoczone rodzynki oraz miód i dokładnie wymieszać. Całość odstawić na godzinę żeby smaki się \"przegryzły\".

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    na pewno smaczna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł, z winem jeszcze nie robiłam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawa propozycja.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !