Sposób przygotowania

1. Uprzednio zamarynowany schab rozbić na kotlety
2. Doprawić solą i pieprzem.
3. Przed smażeniem panierować lub nie, jak kto woli.
4. Jak trochę przestygną, kotleta zakryć liściem sałaty, polać jogurtem greckim, posypać
zieleninką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    ta dekoracja robi wrażenie na gościach
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    swic

    czad
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    znakomite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna propozycja podania schabowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !