Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone jabłka z rodzynkami i miodem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4
rodzynki 4 łyzki
cynamon 0,5 łyżeczki
wanilia
miód 4 łyżeczki
goździki mielone 1 szczypta
wino czerwone 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone jabłka z rodzynkami i miodem

jabłka 1 szt na osobę
na każde jabłko;
1 łyżka rodzynek
szczypta cynamonu
szczypta mielonych goździków
odrobina wanilii
1 łyżeczka miodu
łyżeczka czerwonego wina

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 10.02.2013 11:57
super z dodatkiem malin
Paolcia 10.02.2013 11:50
hmmm moze byc dobree
Granita 10.02.2013 11:24
idealne na zimową aurę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak