Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem z pieczarek z ptysiami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
cebule 2
śmietana 1/3 szklanki
koperek posiekany
sól
ptysie

Przepis i sposób przygotowania na: Krem z pieczarek z ptysiami

Pieczarki drobno posiekane z pokrojoną w talarki cebulą posolić i udusić do miękkości. Dodać 3 szklanki przegotowanej wody i wszystko razem zmiksować. Pod koniec dodając śmietanę. Podawac posypana świeżym koperkiem i ptysiami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 15.01.2012 21:15
fajne
anya_86 19.11.2010 21:42
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak