Sposób przygotowania

Schab rozbijamy tłuczkiem do mięsa.

Każdy kawałek kroimy na pół, solimy, przyprawiamy pieprzem, obtaczamy w mące i smażymy z obu stron.

Papryczkę chilli kroimy w cienkie paski, cebulę kroimy w grubą kostkę, pieczarki w ćwiartki a paprykę w szerokie paski i dodajemy do mięsa.

Wlewamy wino i odrobinę wody, dodajemy pokrojone w paski śliwki suszone, mieszamy i dusimy do momentu aż warzywa zmiękną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajne danko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    eleganckie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !