Sposób przygotowania

1. Przygotuj marynatę: połącz wino, wodę, pokrojony imbir, goździki, majeranek, kminek i miód. Podgrzej.
2. Mięso zalej ciepłą marynatą. Gdy przestygnie odstaw do lodówki na kilka godzin.
3. Obierz gruszki, przekrój wytnij gniazda nasienne. Wydryluj wiśnie. Wymij mięso z marynaty. Zalej nią owoce. Gotuj aż sos zgęstnieje.
4. Mięso osusz i usmaż na maśle (około 15minut). Polej sosem udekoruj owocami i cienko pokrojonym porem.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne napewno
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    spróbuje jak teściowa przyjedzie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    oj żeby Ci się udało, bo teściowe są różne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !