Sposób przygotowania

Patisona należy dokładnie umyć, następnie zetrzeć na tarce jarzynowej. Pomidory należy sparzyć, po czym obrać ze skórki i rozgnieść w salaterce. Do pomidorów należy dodać posiekaną cebulkę i zieleninę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystko wymieszać, dodać patisona i śmietanę, raz jeszcze wymieszać. Sałatkę należy podawać schłodzoną w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Widzę że praca w branży Ci służy ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    moze dobra
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    kto jada sałatki ...
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    fajna ta sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !