Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 4 dzwonka halibuta - użyliśmy dorsza, 1 szklanka jogurtu naturalnego, 1 łyżka curry w proszku, 1 łyżka wiórków kokosowych, 2 szalotki drobno posiekane, 2 ząbki czosnku, posiekane, 1 łyżka oliwy, 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu, 3 łyżeczki startej skórki z limonki, 1/2 szklanki soku z limonki.

SPOSÓB WYKONANIA: Wymieszać jogurt, oliwę, sok i skórkę z limonki, czosnek, szalotki, wiórki kokosowe, sól i pieprz. Rybę położyć w naczyniu żaroodpornym i polać sosem z jogurtu. Zapiekać 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    nazwa brzmi wspaniale mniemam że i potrawa równie dobrze smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Arleta / kaja13

    jutro wypróbuję ale myślę że będzie pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    swietne polaczenie i swietna prezentacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lidzia

    Wygląda smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !