Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wielkanocny chrzan

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mała ( 30 dag) laska chrzanu
jajko 3 szt
pół szkl. śmietany 1/2 szkl
octu 1 łyżka
sól i cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocny chrzan

Chrzan starkować. Zaparzyć wrzątkiem z solą, cukrem i octem. Ostudzić.Jajka ugotować na twardo. Posiekać a następnie utrzeć ze śmietaną, dodac chrzan, dokładnie wymieszać i przełożyć do słoiczka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.07.2015 18:01
Swojski najlepszy.
Edyta38 23.04.2011 08:10
pycha
Izabela/bella81 19.02.2011 20:41
Jajka lub biała kiełbaska z chrzanem - mmmm pycha :)
Henryka2 06.02.2011 01:24
Dobry chrzan nie jest zły! :)
Justyna223 05.02.2011 19:19
uwielbiam chrzan

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak