Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 1 upieczony filet z tuńczyka - dodaliśmy tuńczyka z puszki, 1 puszka fasolki cannellini, 1 mała posiekana cebula, pół łyżki białego octu winnego, 2 łyżki oliwy, 1 łyżeczka soku z limonki, 1 roztarty ząbek czosnku, 1 łyżeczka soli, pół łyżeczki czarnego pieprzu, 2 łyżki posiekanej bazylii, 6 przekrojonych na pół czarnych oliwek, 1 główka sałaty.

SPOSÓB WYKONANIA: W dużej misce wymieszać fasolę z cebulą. Wymieszać ocet, oliwę, sok z limonki, czosnek, pieprz i bazylię. Wymieszać z fasolą i cebulą. Wyłożyć na liście sałaty. Na to wyłożyć kawałki tuńczyka. Ozdobić oliwkami. Podawać.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Tuńczyk, fasola, super zestawienie!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię wszystkie składniki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !