Sposób przygotowania

Wodę należy zagotować i dodać do niej kminek, całość gotować przez kilka minut. Do kminku należy dodać wywar z mięsa i dalej gotować. Z mąki i masła należy przygotować zasmażkę, rozprowadzić ją odrobiną wywaru i zaprawić nią zupę. Całość doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszna zupka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    nie lubie kminku, ale o zupie kminkowej pierwsze slysze
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    za kminkiem nie przepadam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    kminku nie lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie kojarzę smaku kminku, ciekawe jak taka zupa smakuje?
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    można by spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !