Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak Nassau

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurczaka
zupa grzybowa
mleko skondensowane

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak Nassau

SKŁADNIKI: 1 kurczak podzielony na porcje, 1 szklanka mleka skondensowanego, 1 puszka (300ml) kremowej zupy grzybowej, posiekana natka pietruszki, papryka, sól czosnkowa.

SPOSÓB WYKONANIA: Porcja kurczaka ułożyć w jednej warstwie w naczyniu do zapiekania. Posypać solą czosnkową. Zupę wymieszać z mlekiem i polać kurczaka. Posypać papryką i natką. Piec w temperaturze 160 stopni przez ok. półtorej godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 06.10.2010 07:45
rewelacja
Dorota71 30.08.2010 17:32
ciekawy przepis
Dorota71 30.08.2010 17:32
ciekawy przepis
Emilia22 30.08.2010 17:04
fajnie wygląda
Emilia22 30.08.2010 17:04
mniam mniam
buksiak12 30.08.2010 16:34
uwielbiam dania z kurczakiem
buksiak12 30.08.2010 16:34
uwielbiam dania z kurczakiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak