Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 500 g kuskusu, 300 ml bulionu drobiowego lub warzywnego, 65 g rozpuszczonego masła, 80 g rodzynek, skórka starta z 1 cytryny, 50 g podpieczonych płatków migdałowych, 80 g pistacji, sól i pieprz do smaku.

SPOSÓB WYKONANIA: Kuskus zalać bulionem i odstawić na 5 minut aż wchłonie cały płyn. Wymieszać z masłem, rodzynkami, skórką z cytryny, płatkami migdałowymi i pistacjami. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Dobry przepis
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    nigdy nie jadłam kuskus\'a ale ten przepis kusi
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Bardzo ciekawy i prosty przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    bardzo pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !