Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 8 kromek chleba, 2 łyżki rozpuszczonego masła lub margaryny, 1 szklanka ugotowanego mięsa z kraba - użyliśmy paluszków krabowych, 1/4 szklanki majonezu, 1 łyżka posiekanej natki pietruszki, 1 łyżka posiekanego szczypiorku, 1 łyżeczka soku z cytryny, 1 - 2 krople ostrego sosu, 1/4 łyżeczki białego pieprzu.

SPOSÓB WYKONANIA: Z chleba odciąć skórkę. Każdy kawałek chleb pokroić na cztery kawałki. Posmarować rozpuszczonym tłuszczem i zapiec na złoto w piekarniku. Mięso kraba zmiksować z majonezem i ziołami. Nakładać na podpieczony chleb i zapiekać na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubimy paluszki o smaku krabowym.Pomysł fajny.Chętnie spróbowałabym,jak smakuje prawdziwy krab.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    świetne zdjęcia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !