Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 70 dag truskawek, pół litra jogurtu naturalnego, 125 ml soku z pomarańczy, 12,5 dag cukru, 125 ml wody, 1/8 łyżeczki zmielonego kardamonu.

SPOSÓB WYKONANIA: Zmiksować truskawki. Cały czas miksując dodawać jogurt. Przełożyć do dużej miski. Dodać sok z pomarańczy, cukier, wodę oraz kardamon. Dokładnie wymieszać. Schłodzić w lodówce przez godzinę. Przybrać truskawkami lub listkami mięty.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Oj , musi smakować :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zapewne bardzo smaczna i aromatyczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !