Sposób przygotowania

Surowe buraki obrać i pokroić w plastry.Posolić, posypać cukrem i 1 łyżeczką kwasku cytrynowego. Odstawić na 2 godz. W międzyczasie ugotować wywar z jarzyn i namoczonych grzybów z przyprawami. Włożyć buraki, parzyć (nie gotować) ok. 10 min.Dodać czosnek przepuszczony przez praskę. Odstawić na koljną 1 godz. Przecedzić i SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pyszny barszczyk
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię, bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !