Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 8 plasterków bekonu, 4 łyżeczki musztardy, 45 dag kiełbasek - użyliśmy białych, 12 dag żółtego sera w plasterkach. .

SPOSÓB WYKONANIA: Kiełbaski zgrillować na średnim ogniu. Przykroić wzdłuż na pół. Pomiędzy połówki włożyć plasterki sera i złożyć kiełbaskę. Plasterki boczku posmarować musztardą i owiną nimi kiełbaski. Spiąć wykałaczkami. Położyć na ruszcie i grillować aż boczek stanie się chrupiący, a ser się roztopi. Podawać z mieszanką sałat i chipsami ziemniaczanymi.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    podwojnie grillowane, mniam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !