Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 8 plasterków bekonu, 8 małych filetów z ryby, sól, pieprz, sok z cytryny, natka pietruszki.

SPOSÓB WYKONANIA: Ryby posolić i popieprzyć. Każdy filet owinąć plasterkiem boczku i spiąć wykałaczką. Skropić sokiem z cytryny. Piec w temperaturze 160 stopni przez 20 - 30 minut. Roladki podawać posypane natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Bardzo ciekawa propozycja!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pomysł wart wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    bardzo orginalna propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste,ale fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !