Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 4 duże zielone papryki, 55 dag ugotowanego szpinaku, 1 mała puszka tuńczyka, pół łyżeczki soli, 1 łyżeczki pieprzu, pół startej cebuli, 5 dag startego żółtego sera

SPOSÓB WYKONANIA: Umyć papryki. Obgotować 3 - 5 minut w gorącej wodzie. Przekroić na połówki. Wymieszać szpinak z tuńczykiem, cebulą, serem. Doprawić solą i pieprzem. Farszem nadziać połówki papryk. Wstawić do naczynia wypełnionego do 2,5 cm wysokości wodą i zapiekać w temperaturze 180 stopni przez 20 - 25 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    świetne danko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !