Sposób przygotowania

Do słoja wkładamy część kopru z chrzanem, czosnkiem i liśćmi wiśni na to wkładamy ogórki, wierzch przykrywamy pozostałą częścią składników. Wszystko to zalewamy wcześniej przygotowaną zalewą (na 1 litr letniej wody dodajemy łyżkę stołową soli i cukru). Odstawiamy na 3 dni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    też czasem je robię, najlepiej smakują te pierwsze :
  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    smaczne są takie ogórki!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Na pewno wyszły idealne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    widać że wyszły ci fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    lubię własnej roboty ogórki
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Świetne ogóreczki i nie puste w srodku.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajne zielone a zaraz zima! brrrr
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    do sezonu jeszcze troszeczkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    lubię i też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !