Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 90 dag ryby, 1 cebula w plasterki, 1 łyżeczka soli, pół łyżeczki czarnego pieprzu, 2 łyżeczki kuminu, 1 łyżka oleju, 1 łyżka soku z limonki, 2 łyżki imbiru, 1 wydrążona papryczka habanero - użyliśmy chili, 500 ml wody.

SPOSÓB WYKONANIA: Oczyszczoną rybę natrzeć sokiem z limonki. Podzielić na mniejsze porcje. Doprawić połową soli i pieprzu. W garnku zrumienić cebulę i imbir. Do garnka włożyć rybę, kumin, resztę soli i pieprzu, wlać wodę. Gotować 10 - 15 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !