Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Niecodzienny barszcz czerwony z wywarze z rybich głów. Do garnka wrzucamy rybie głowy, pokrojoną marchewkę, pokrojone buraki czerwone, pokrojoną w ćwiartkę cebulę i dolewamy kwas buraczany.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajna propozycja :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marianp20

    pycha
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszny barszczyk :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiego barszczu jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    niezły pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !