Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka ze świeżej kapusty, selera i marchwi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1/2 główki
marchewki 2 szt
seler 1 szt
peczek zielonej pietruszki
sól, cukier
kwask cytrynowy

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ze świeżej kapusty, selera i marchwi

Kapustę po usunięciu zewnętrznych liści i opłukaniu poszatkować. Marchewki i seler umyć, obrać, zatrzeć na tarce o małych oczkach. Wymieszać, przyprawić solą, cukrem, kwaskiem cytrynowym, posypać zielona pietruszką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 27.09.2010 21:53
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak