Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka ze świeżej kapusty II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4 szt
ilej lub majonez 3-4 łyżki
kperek 1 łyżka
pokrojony szczypiorek 2-3 łyżki
sól, cukier, pieprz
ogórki 2 szt
kapusta 1/2 świeża

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ze świeżej kapusty II

Kapustę obrać z wierzchnich liści, opłukać, poszatkować, posolić i zostawić na kilka minut. Ogórki umyć, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Umyte i obrane jabłka pokroić w kostkę. Wszystko razem połączyć, dodać olej lub majonez, pieprz, cukier, pokrojony koperek i szczypiorek. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 17.08.2011 11:09
super
iwona332 17.08.2011 11:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak