Sposób przygotowania

Kapustę drobno pokroić, rozetrzeć lekko z 1 łyżeczką cukru i solą.Ogórka, pomidora i papryki pokroić w kostkę.Rzodkiew, marchew i jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej.Szczypiorek i natkę posiekać.Wszystkie składniki wymieszać.Dodać sok z cytryny lub ocet winny. Doprawić solą i pieprzem.Wlać 2 łyżki oliwy.Jeszcze raz wymieszać. Ja zostawiam na ok. 30 min. dla przegryzienia się smaków.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    uwielbiam pekinska
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    muszę spróbować tej witaminki:)
  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super bomba witaminowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pyszna i właściwie całoroczna surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    witamin moc
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko ją jeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !