Sposób przygotowania

Do 2 litrów wody włożyć kurczaka, pokrojonego pora, starkowane pozostałe warzywa i przyprawy ( 1listek laurowy, 2 ziela ang., 5 ziarenek pieprzu) i 1 ząbek czosnku. Ugotować prawie na miękko. Wyjąć warzywa. Pomidory zmiksować, dodać do wywaru i gotować jeszcze chwilę. Zaprawić śmietaną, ew, doprawić przyprawami.Podawać z ugotowanym oddzielnie ryżem lub cienkim makaronem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ładnie
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Cóż można powiedzieć , pomidorówka jest pyszna !!!! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam pomidorową
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !