Sposób przygotowania

Zagotować wodę z mięsem wg uznania lub z kostką rosołową. Marchew i pietruszkę obrać, włożyć w całości lub krojone,natkę pokroić,paprykę wydrążyć z nasion i pokroić na dowolne kawałki,pora na talarki. Zagotować z dodatkiem przypraw do miękkości.Można zabielić śmietaną, ja wolę bez.Po wystygnięciu rozdrobnić blenderem lub w rozdrabniaczu.Smacznego.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    Paprykę dajemy czerwoną lub białą.Ja akurat dodałam jedną czerwoną, jedną białą bo akurat takie miałam w domu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też robię taką zupę ... i sos ... ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    trzeba wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Też muszę sprawdzić ten przepis! Bardzo mi się podoba!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajna,papryka daje zupełnie inny posmak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna jak widać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !