Składniki:
wolowina z udżca lub antrykotu | 1,2 kg |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
olej | 3 łyżki |
mięszanka ziól do mięsa | 3 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
sól | |
tłuszcz do smażenia | |
pieprz czerwony | grubo mielony łyżka |
wolowina z udżca lub antrykotu | 1,2 kg |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
olej | 3 łyżki |
mięszanka ziól do mięsa | 3 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
sól | |
tłuszcz do smażenia | |
pieprz czerwony | grubo mielony łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: