Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 2 kiełbaski - użyliśmy białych, 4 plasterki bekonu, pół kilograma ziemniaków, 1 łyżeczka soli, 6 jajek, szczypta suszonej mięty, 2 łyżki masła, sól i pieprz do smaku.

SPOSÓB WYKONANIA: Posiekany boczek oraz pokrojone w plasterki kiełbaski zbrązowić na maśle. Na drugiej patelni usmażyć ziemniaki. Jajka wymieszać z kiełbaskami i boczkiem. Doprawić miętą, solą i pieprzem. Włożyć do ziemniaków. Smażyć z obu stron. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Smakowity:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    mój mąż byłby zachwycony, gdybym zaserwowała mu taki omlet
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ja bym była zachwycona jakby mi ktoś taki na śniadanie zaserwował:P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !